Референция от Бизнес Парк Варна / Afi Europe

Референция за „Макс Ефект“
от Afi Europe

С настоящата референция споделяме високата оценка от работата си с Макс Ефект – Комплексно Рекламно Обслужване (Complete Advertising and Branding Solutions)
Макс Ефект взеха участие по един от най-важните проекти на Афи Юръп в гр. Варна, а именно Бизнес Парк Варна. За този проект Макс Ефект изработиха:
Професионална интериорна и екстериорна фото сесия на всички сгради в бизнес парка, като снимките бяха използвани за нашите прес релийзи, уеб сайта на Бизнес Парк Варна и за изработката на печатни метариали.
По написан от тях и одобрен от нас сценарий заснеха 8 минутен рекламно презентационен филм, представящ цялата инфраструктура и всички предимства на сградите в БПВ с цел популяризиране на проекта сред нашите потенциални наематели. Филмът беше озвучен на английски и български език и беше публикуван в официалния ни сайт, както и в най-известните видео портали.
Всички проекти бяха изпълнени в срок и с обещаното от Макс Eфект високо качество, като това ни дава основание да продължим работата си с тях, както и да препоръчаме фирмата на всички техни бъдещи клиенти, които имат изисквания за прфесионално свършена работа по отношение на маркетинга и рекламата.
Препоръчваме „Макс Ефект“ ООД като коректен партньор, на който може да разчитате за генерирането на добри рекламни решения.

За Бизнес Парк Варна Макс Ефект засне корпоративна видео реклама, която имаше за цел да популяризира предимствата на новопостроената бизнес сграда сред варненския бизнес.

Можете да гледате видеото от този линк: Бизнес парк Варна, корпоративен филм